Gaanders delen koffie met appeltaart uit

Als ludieke actie in deze corona periode hadden de Gaanders het idee bedacht om aan de ouderen appeltaart uit te delen, dit om hen een hart onder de riem te steken.

In samenwerking met zanggroep JOY werd er een optreden verzorgd zodat vele belangstellenden konden genieten van de muzikale klanken en wat hartigs. Bij Akkermunt en Pinksterbloem deelden het Gaanders bestuur en raadsleden aan iedereen heerlijke appeltaart met slagroom uit. Natuurlijk hoort daar ook de Stompwijkse burgmeester Marcel bij samen met spreek stalmeester Frans Luiten. Ze heetten alle bezoekers officieel welkom in deze moeilijke periode.

Voor alle bezoekers stond er een melkbus klaar van Adri van Santen om plaats te kunnen nemen voor het concert.

Daar de Landfair niet georganiseerd werd, had hij toch tijd om langs te komen. De twee verzorgde optredens van de dames zanggroep JOY onder leiding van Carmen duurden 45 minuten. Het geluid klonk professioneel over de geluidsinstallatie van Jan Greeneway.

Een beetje vertier voor de ouderen op zaterdagmiddag kon geen kwaad daar de welbekende soos nog niet ouderwets open is.

Ook andere geinteresseerden die kwamen buurten werden getrakteerd op de appeltaart van Maurice v.d. Bosch en slagroom van de Coop, waarvoor onze dank.

De Gaanders