Feest op de Akkermunt

Ook wij werden deze week verrast door de Carnavalsvereniging De Gaanders.

In het kader van het corona virus een aubade, met medewerking van het koor van Carmen. Ze begonnen met een Hollandse medley, vele bekende liedjes werden door ons mee gezongen, o.a als de zon schijnt, het lied van ome Jan, oh was ik maar bij Moeder thuis gebleven, Langs het tuinpad van mijn Vader enz.

Daarna kwam de koffie (melkbussen met 1.5.mtr, op afstand) voldeden prima als tafeltjes. De appeltaart met natuurlijk slagroom ( kenmerk van de Gaanders) paste er ook nog op. De dochter van Lenie was zo lief voor Riet Spaans en mij 2 stoelen op de eerste rang te zetten, zodat wij alles goed konden volgen.

Bij het volgende blok kwamen de Engelse liederen aan de beurt. Waar ik met behulp van mijn oud buurmeisje tot één tekst kwam, n.l. Born to be wild.???????? Alles werd aan elkaar gepraat door de Burgemeester van Stompwijk: Marcel Zuidgeest.

Ook werden er nog verschillende jarigen toegezongen met het over bekende lied Lang zullen ze leven. We hadden prachtig mooi weer en hebben erg genoten.

Ook onze nieuwe buurtjes waren aanwezig. Leuk moment om in ons Dorp en onze straat in te burgeren. Hiermee heet ik jullie (Nardus en Hilda v.d. Sman) hartelijk welkom!

Ik wil hiermee De Gaanders, het koor en de muziek en allen die aan deze gezellige middag hebben meegewerkt van harte bedanken.

Groetjes,

Ria van Dijk