Online paardenkoers

Kortebaandraverijen.nl biedt online paardenkoers aan in plaats van kortebaan Stompwijk

De kortebaan van Stompwijk kan op maandag 20 juli niet doorgaan vanwege het coronavirus. Kortebaandraverijen.nl wil de kortebaanliefhebbers, inwoners van Stompwijk en andere vaste bezoekers van de koers toch een middag vol paardensportplezier aanbieden. Daarom zorgt het in samenwerking met wedorganisatie Runnerz voor een online alternatief: ‘De Stompwijk Challenge’. Hiervoor heeft het gekozen voor de koersen op de Renbaan Duindigt.

Op zondag 19 juli staat op deze baan de tweede meeting gepland sinds de coronacrisis. De exacte starttijden van deze meeting zijn zo snel mogelijk terug te vinden op Kortebaandraverijen.nl. Deze website biedt vanaf dinsdag een voorbeschouwing van de hoofdkoers van de meeting aan met hetzelfde enthousiasme waarmee normaal gesproken de kortebanen worden geanalyseerd. Ook linken zij door naar de gratis beelden van Runnerz.

Iedereen die normaal gesproken langs de baan had gestaan, kan hierdoor toch online genieten van paardensport en op een laagdrempelige manier weddenschappen plaatsen.

Via Kortebaandraverijen.nl ligt er voor iedereen die zich registreert een welkomstbonus klaar: bij € 50,00 inzet krijg je € 25,00 gratis.