Bingo

De eerste ronde die begint,

Iedereen hoopt natuurlijk dat ie wint

Mijn nummers vallen stuk voor stuk

Ik ga winnen, ik heb geluk

Mijn kaart is nu al bijna vol

Mijn hart slaat er van op hol

BINGO!!!

Jammer maar zo is het spel,

Maar vervelend is het wel.

Dan twee nieuwe kaarten

Te winnen zijn twee mokkataarten

Het gaat lekker, ik ga door

Nog maar één nummer en ik hoor

BINGO

(André van Duin)

Vorige week schreven we in de Dorpsketting dat we voor de gezellige wekelijkse soosmiddagen een alternatief hebben bedacht in de vorm van een bingomiddag. Gewoon in het Dorpspunt op de bekende dinsdagmiddag maar dan eens per maand. Dan hebben we toch een gezellige middag, we zien elkaar weer eens en we zijn natuurlijk hartstikke fanatiek om net dat ene prijsje te winnen. Inmiddels hebben er zich al een aantal leden opgegeven maar er kunnen/ moeten er nog meer bij om het rendabel te maken om het te gaan organiseren.

Dus lieve leden, heeft u zich nog niet opgegeven doe dat dat alsnog bij Agnes op 06-43412445. Ook als u geen interesse heeft horen we dat graag zodat we weten waar we ongeveer op kunnen rekenen. Wij hebben er zin in, dus pak die telefoon en bel!!!

Namens het bestuur van Ouderen Soos Stompwijk,

Agnes, secretaris

p.s.: Zodra het mogelijk is gaan we natuurlijk weer over naar de wekelijkse soosmiddagen waarop we kunnen klaverjassen, kaarten maken en rummicuppen! Maar tot die tijd…..