N3MP open voor publiek

 Per 1 juli kon er gebruik gemaakt worden van de N3MP. Er wordt nog wel gewerkt maar het is toegankelijk en daar hebben wij dankbaar gebruik van gemaakt. Op 2 juli zijn we op de fiets gestapt richting Zoetermeer. Langs de nieuwe grote tocht, waar volop zwemplezier is voor de jeugd. Richting Stompwijksepad waarna we over de Voorweg op de nieuwe fietspaden uitkwamen. En verder een rondje achter door Wilsveen met flinke tegenwind.

Er was nog niet veel te zien buiten de plassen water met al verrassend veel watervogels, de natuur moet nog groeien daar.

De camping was al wel goed bezet aan het aantal caravans en campers te zien.

Het is nog even wennen, de oude weilanden vol met water, maar in ieder geval zijn we net zo waterbestendig als er heel veel regen tegelijk naar beneden stort en daar was het uiteindelijk toch om te doen.

Het wordt in ieder geval een mooi natuurgebied en geen woningbouw, dus we kunnen genieten te voet, op de fiets, zwemmend in het water of peddelend in de kano of op de supp en zelfs aan de paarden is gedacht, een mooi ruiterpad ook geschikt voor menners. Dus Ab je kunt zo de voortuin in met jouw span! De 3 molens zagen we vanaf een heel ander gezichtspunt en ja Snowworld zie je natuurlijk ook vanaf alle kanten. Hopelijk kunnen we nog lang genieten van alle mooie natuur om ons heen, zoals de polders, de Vlietlanden, de Noord-AA plas en nu dus ook de N3MP.

Ria Luiten