Wat doen we om de tijd door te komen?

In deze Corona tijd moet je jezelf toch een beetje zien te vermaken. Iedereen doet dat op zijn of haar eigen manier, extra wandelen of fietsen als het weer het toelaat, met plantjes en wonderboompjes bezig zijn of een mooie kaart voor iemand anders maken en opsturen.

Maar wat als je zo beperkt bent, dat bovenstaande dingen erg moeilijk gaan? Dan is er iets nieuws om te doen, hoewel nieuw…het is er al een hele tijd maar je moet van het bestaan weten. Diamond Painting. Voor degene die niet weten wat het is, een afbeelding met een plaklaag en nummertjes op de afbeelding. Die nummertjes corresponderen met ronde of vierkante steentjes en die plak je erop met een speciaal pennetje met een beetje wax . Als je er eenmaal aan begint ben je binnen de kortste keren verslaafd…Ik spreek uit ervaring….Ben ook echt besmet met het virus. Maar beter dit virus dan het corona virus. De eerste is een kant en klare afbeelding van een aantal Kookaburra’s, dat zijn de vogels die wij hebben. De tweede afbeelding is een foto van onze konijnen waar we ons eerste nestje van hadden maar nu helaas in de konijnenhemel zijn. Ik ben er nog niet, ben op de helft maar de volgende ligt al klaar. Probeer het maar eens, ze zijn er in allerlei soorten en maten,  even op Google Diamond Painting intikken en er gaat een hele nieuwe wereld open. Heel veel plakplezier!

Agnes Hofstede