Afsluiting periode gratis Dorpsketting

Deze tekst liep ik vandaag tegen het lijf en hoe mooi is deze. Gewoon het afgelopen jaar afsluiten en opnieuw beginnen. De corona heeft een flinke impact gehad op ons leven. Een periode die we het liefst willen vergeten en achter ons laten. Dat kan niet, je neemt je verleden mee in het heden. Door de dag van vandaag te prijzen en weer te genieten van nieuwe vrijheden ook al gaat dit mondjesmaat. Elke stap is er een.

We sluiten ook onze periode af van bijna 50 jaar gratis Dorpsketting. De invoering van een bijdrage was noodzakelijk om de hoge kosten te kunnen blijven dragen. Hierbij ondersteunt de digitale abonnee de papieren versie om zo samen te kunnen blijven genieten van het plaatselijk nieuws. Nog niet opgegeven, doe dit dan alsnog middels de formulieren bij de Coop of via internet.

Petra