Agnes’ wekelijks praatje

Lieve, lieve leden van de Ouderen Soos,

Over elke berg leidt een pad,

Hoewel het niet altijd zichtbaar is……

Dat pad kan ik nu wel heel goed gebruiken want ik zie er toch als een berg tegenop om jullie te moeten vertellen dat wij als bestuur dinsdag 16 juni bij elkaar geweest zijn in het Dorpspunt. Dat was een fijne bijeenkomst, ook wij hadden elkaar sinds 4 maart niet meer gezien. Maar er stond een heikel punt op de agenda en dat was het punt om te kijken of er weer mogelijkheden zijn om de gezellige dinsdagmiddagen weer op te starten. Leden hadden ideeën aangeleverd, zelf hadden we ook overal informatie verzameld en we hebben alle opties van onder tot boven en van links naar rechts besproken, maar kunnen helaas en met heel veel pijn in ons hart niets anders concluderen dat het voorlopig nog niet mogelijk is om weer te beginnen. De ruimte is te klein en de richtlijnen van het RIVM zorgen ervoor dat het niet eens mogelijk is om jullie van een heerlijk kopje koffie/thee met koekje te voorzien. De versnaperingen klaar zetten op de bar en jullie deze zelf laten pakken is ook geen optie en hoe moet je toch klaverjassen als je anderhalve meter van elkaar zit?

Het doet ons echt verdriet, we missen jullie heel erg maar het is gewoon niet mogelijk.

We hopen dat jullie er begrip voor hebben en ook aannemen dat als we maar een opening zien, hoe klein ook, we daar meteen op inspringen.

Door de corona perikelen hebben we ook de jaarvergadering uit moeten stellen. Als vereniging zijn we echter wel verplicht deze elk jaar te houden. Op dit moment is dat ook niet mogelijk dus we willen jullie op deze manier laten weten dat de kascontrole is goedgekeurd maar de decharge nog niet gegeven is omdat de leden dat moeten doen. Dat zal dan op een later tijdstip gebeuren. Mochten jullie verder nog vragen, op/aanmerkingen en/of ideeën hebben laat het ons dan weten.

Aangezien er deze week heel mooi weer voorspeld wordt, wil ik graag eindigen met een regel uit een lied van Vera Lynn, die afgelopen week overleden is op 103 jarige leeftijd:

We’ll meet again (we ontmoeten elkaar weer)
Don’t know where (ik weet niet waar)
Don’t know when (ik weet niet wanneer)
But I know we’ll meet again some sunny day (maar ik weet dat we elkaar  weer ontmoeten op een  zonnige dag)

Een hartelijke groet van het bestuur van de Ouderen Soos Stompwijk,

Agnes

Secretaris