Vier leerzame tuinlezingen in de buitenlucht

Na een wekenlang groeiseizoen en veel thuiszitten is menig tuin- en balkonliefhebber actief geweest in de buitenlucht. De interesse voor natuur en buitenleven neemt toe en dus tijd voor meer kennis en handvatten over ecologisch tuinieren.

Op vier woensdagochtenden in juni neemt docent ecologisch tuinieren Anouk Winkler deelnemers mee het ecologisch pad op. De thema’s die aanbod komen spelen in op het versterken van de biodiversiteit, het aantrekken van insecten en vogels, kruidig eten uit de tuin en de kracht van planten.

Op 3 juni wordt gestart met de interactieve lezing over drachtplanten en waardplanten en waarom deze belangrijk zijn voor bijen en vlinders. De opvolgende woensdagen zijn de thema’s; vogels in de tuin, een kruidentuin beginnen en de helende kracht van planten.

De lezingen zijn inclusief koffie, thee en lekkers en van 9.30 tot 11.30 uur. Er is plaats voor 20 deelnemers en de ochtend vindt binnen maar vooral buiten plaats. Aanmelden kan via de website en Facebookpagina van Buitenplaats Molenwei waar de lezingen plaatsvinden.

Voor meer informatie kunt u mailen naar contact@buitenplaatsmolenwei.nl