Tweede wijkpunt feestelijk geopend

Rechtstreex van boer en tuinder in trek

Woensdag 20 mei opende Rechtstreex Drie Molens, het tweede afhaalpunt in gemeente Leidschendam-Voorburg voor verse producten van boeren en tuinders uit Zuid Holland.

De regio Haaglanden is medio 2019 aangehaakt op het concept wat rond Rotterdam is ontstaan in 2013.

Wijkpunt Drie Molens richt zich op inwoners uit Stompwijk, Leidschendam Zuid en bewoners van de buitenwegen.
Liefhebbers van verse producten die een transparante voedselketen stimuleren en waarde hechten aan bijzondere producten en zo min mogelijk verpakkingsmateriaal kunnen voor maandag 10.30 uur online hun boodschappen bestellen. Elke woensdag na 16.00 uur staan de boodschappen klaar op het wijkpunt of deze worden met bijkomende bezorgkosten thuisgebracht.

“De oude huisstal krijgt na 25 jaar leegstand toch weer een functie”, lacht initiatiefnemer en wijkchef Vicky van der Krogt. “Wie had dat ooit gedacht, dat 35 jaar na het sluiten van de eerdere landwinkel een online boodschappen concept hier zou landen”.

De opening werd feestelijk gevierd met een drive thru over Buitenplaats Molenwei. Klanten van Rechtstreex en naaste buren die uitgenodigd waren ontvingen een heerlijke barista koffie en genoten van een zonnige sfeer op ruim anderhalve meter. Al met al was het de eerste afhaaldag flink aanpoten voor het team van het nieuwe wijkpunt met al die nieuwe gekoelde, diepvries, stuks en weegproducten. Komende woensdag worden de klanten in de stalwinkel ontvangen en worden los nog doosjes verrukkelijke aardbeien verkocht voor diegene die te laat waren met bestellen!

De komende weken ontvangen klanten van Rechtstreex Drie Molens een kleine proeverij tijdens hun bezoek om kennis te maken met de productrange. Aanmelden voor de nieuwsbrief of bestellen kan op  www.rechtstreex.nl/driemolens