Een fleurig Stompwijk …..

Vorige week is ons dorp weer prachtig in de bloemen gezet, dit op initiatief van Petra. Wat steekt zij toch veel energie in het opvrolijken van Stompwijk en de dorpsgenoten. Een compliment naar haar toe is zeker op zijn plaats.

Het is namelijk niet alleen het ophangen van de planten, maar ook ervoor zorgen om het financiële plaatje rond te krijgen met de diverse instanties. Het regelen van teams die de planten de lange, hopelijk warme maar niet te hete, zomer van een slokje water voorzien. Anders zouden de bloemetjes het niet lang uithouden.

De afgelopen coronamaanden werd er elke zaterdag opgetreden bij de flat aan de Pinksterbloem en op de Akkermunt om de ouderen een hart onder de riem te steken. En afgelopen zaterdag was de groep de LOVEBELLS actief op maar liefst 10 plekken in het dorp, overal waren er mensen benaderd om mee te werken en wie heeft daar voor gezorgd? Petra. En wat was het leuk en gezellig. 

De aftrap was in de ochtend bij de 3 Molens, in de tuin van Jan en Henny op molen 1, daarna ging de groep richting dorp om bij de Knip  bij de Stompwijkse kaasboer Melissa te spelen, door naar de tuin van vader Wim en Dorien, het dorp in bij Wim en Ria, El en Ank, Hanny in de van Santhorststraat, de speelplaats daar, Joost en Annemarie aan het Oosteinde en nog een aantal plekken waar overal een kort maar geweldig optreden was. Het hele dorp heeft deze keer dus mee kunnen genieten van dit muzikale zaterdag corona tuinconcert van de Lovebells.

Petra bedankt voor jouw tomeloze inzet om, in deze lastige tijd waarin veel mensen aan huis gebonden zijn, jij het mogelijk maakt dat zij even vrolijk mee kunnen zingen.

Ria Luiten  

Een gedachte over “Een fleurig Stompwijk …..”

Reacties zijn gesloten.