Woordje van de pastoor

Beste mensen, het zal jullie allemaal niet ontgaan zijn dat ik in het ziekenhuis heb gelegen. Net toen ik mocht voorgaan in een televisieviering. Je kunt het niet verzinnen van tevoren! Een zware hardnekkige griep, die invloed heeft op mijn hart. Gelukkig geen corona!  Dank aan u allen voor alle kaarten, gebeden en berichtjes. Het deed me goed!

Het woord van God in de liturgie — In het kader van
de opening van het bedevaartseizoen in Brielle zou broeder Johan ten Velde een voordracht houden over het Woord van God in de liturgie. De techniek staat voor niets. De voordracht is inmiddels opgenomen in de Sint Willibrordusabdij te Doetinchem. De video is te vinden op de website van het bisdom Rotterdam. Gun uzelf wat catechese!!

Gluren bij de buren — Kijk over de grenzen van je eigen bisdom! Mgr. Hendriks van het bisdom Haarlem, (maar voormalig priester van ons bisdom) heeft voor de meimaand een Conferentieserie Mariologie voorbereid met daarin een presentaties over: Maria in de Heilige Schrift, Paus Johannes Paulus II en Maria van Fatima en Mariaverering. Ik wens u mooie catechese-momenten toe. Vruchtbare tijd!

Een hartelijke groet — Pastoor Walter Broeders