Vlietwensen bedankt

Voor de bijdrage: Stompwijk in Beweging

Mede door hun bijdrage konden we voor een aantal weken de bloemenbuurt in actie te krijgen. Alles valt en staat met de ondersteuning van het geluid om een groter bereik te krijgen. De eerste week hadden we Jokelien als paashaas en ondergetekende als kuiken bereid gevonden om de bewoners in hun voortuin of balkon in beweging te krijgen. De tweede week konden we zanggroep Joy ondersteunen met het geluid van Alfons. Ook bij Emmaus werden door deze groep de oren gestreeld.

Het leuke is dat anderen hierdoor geïnspireerd werden. De derde week kwam er spontaan een draaiorgel voorbij met meisjes in klederdracht en tulpen. De derde week drie zingende zusjes die een serenade onder het balkon van hun moeder en de overige bewoners hebben gegeven. Wat mooi dat dit nog heeft kunnen plaatsvinden, dat moet een bijzonder cadeau geweest zijn, zeker nu moeder Greet afgelopen week is overleden.

En vorige week natuurlijk de buiten bingo. Deze activiteiten zijn dus mede mogelijk gemaakt door Vlietwensen. Hiervoor dus onze hartelijk dank. Inmiddels is een toezegging van Fonds 1818 binnen, dus kom maar op met die ideeën.

Petra