Samen maken we een vuist tegen eenzaamheid!

Van hun site: Zoals jullie weten wordt de culturele sector hard geraakt door het Corona virus en hebben we helaas tientallen optredens moeten cancelen en zitten wij noodgedwongen thuis. Hier willen we wat aan doen. Zo hebben we inmiddels meer dan 50 optredens in de regio.

Alle beetjes helpen!

Samen komen we er wel doorheen. We hebben een actiepagina aangemaakt via voordekunst.nl waarop vrijblijvend gedoneerd kan worden: https://www.voordekunst.nl/projecten/10441-de-lovebells-steunen-de-ouderen

Toen dit aanbod voorbij kwam heb ik dankbaar gebruik gemaakt. Opnieuw mede dankzij Vlietwensen. Er is hier sprake van een win-win situatie met als eindconclusie, iedereen blij.  Zij spelen, wij luisteren en doneren desgewenst.

Afgelopen zaterdag werd de Bloemenbuurt opnieuw verrast nu met een muzikaal optreden van dit enthousiast clubje, die van hun nood een deugd hebben gemaakt en zo hun agenda’s weer hebben gevuld.

Ze blijven met elkaar oefenen en houden hun repertoire up-to-date. Ze speelden bijzonder gevarieerd repertoire van klassiek tot Kleine Greetje uit de polder.

Ze hebben het zelf als intiem ervaren en ze vonden het leuk om contact met het publiek te hebben. Uw bedankje kunt u kwijt op de voordekunst.nl.

Het zou mij niet verbazen als we dit clubje nog eens tegenkomen.

Petra