VrouwActief…..mei

Volgende week dinsdag, 12 mei, was de laatste avond van het seizoen gepland. Een bezoekje bij Royal Roses om de rozen, maar zeker ook de kas met de snijhortensia’s (hydrangea) te gaan bekijken. Wij van het bestuur waren heel nieuwsgierig hoe dat allemaal in zijn werk gaat, het planten, verzorgen en uiteindelijk het plukken, sorteren en verpakken van de bloemen. Daarna het klaarmaken om naar de veiling te brengen en op het juiste moment te scoren met een mooie verkoopprijs. Bij veel Stompwijkers zal dit allemaal wel bekend zijn omdat ze bij Hogervorst in de tuin werken of vroeger gewerkt hebben, maar voor veel van onze leden is het toch nieuw en dat blijft ook nog even zo, want helaas kan ook deze avond niet doorgaan. Wie weet kunnen we in een ander jaar wel terecht.

We hebben volgende week de folder klaar voor het nieuwe seizoen en die komen wij op dinsdag de 12de bij jullie langs brengen, met een kleine verrassing. We hebben een leuk programma voor het nieuwe seizoen en we hopen dat wij in september weer in de Bles kunnen starten. Dat is nu nog niet
bekend, maar we houden jullie op de hoogte. Ook nieuwe leden zijn dan welkom. Iedereen een mooie zomer gewenst en het belangrijkste, blijf gezond !

Tot september, Namens bestuur VrouwActief, Ria Luiten