afhaal Bibliotheek

De bibliotheek aan de Vliet heeft “de afhaal Bibliotheek” in het leven geroepen. Deze service bestaat uit het vooraf reserveren van materialen en vervolgens afhalen van materialen op een afgesproken moment. U kunt materialen kiezen via de catalogus of u kunt een boekenpakket aanvragen.

Speciaal voor Stompwijk

U kunt boeken uit de bibliotheek in het Dorpspunt reserveren. Boeken kunnen helaas niet van andere locaties komen. Maak daarna een afspraak om ze op te komen halen.

Wilt u liever niet online reserveren en wilt u toch een boek of tijdschrift lenen. Maak dan een afspraak om even naar de bibliotheek te komen.

Boeken ook thuisbezorgd!

Durft u niet naar de bibliotheek te komen, dan kunt u ook bellen. U kunt dan doorgeven welk boek of tijdschrift u graag wilt lezen. Het wordt dan bij u thuis bezorgd. Houd uw bibliotheekpas met uw lidnummer dan bij de hand.

Voor een afspraak kunt u bellen naar

Marianne Turk 06-30626336.

Zij regelt dat er op het afgesproken tijdsstip één van de vrijwilligers aanwezig is en/of dat iemand uw gewenste spullen bezorgt. Natuurlijk houden we bij een bezoek aan de bibliotheek en bij het afgeven van materiaal voldoende afstand van elkaar. Wij hopen dat we zo iedereen weer kunnen voorzien van een goed boek of interessant tijdschrift.

De vrijwilligers van de bibliotheek in Het Dorpspunt