Geen Elfdorpentocht in 2020

Het bestuur van Toerclub Stompwijk en de organisatiecommissie van de Elfdorpentocht hebben helaas moeten besluiten om in 2020 geen Elfdorpentocht te houden. Eerder was al duidelijk geworden dat het evenement op 3 mei niet mogelijk was vanwege de huidige Corona-maatregelen. Recent is ook besloten dat de Elfdorpentocht ook later dit jaar niet georganiseerd zal worden. Onzekerheid over de duur van de corona-maatregelen en over de manier waarop de maatregelen versoepeld zullen worden, alsook een voorbereiding die grotendeels tijdens de zomervakantie zou moeten plaatsvinden, waren de belangrijkste argumenten om tot dit besluit te komen. Een besluit dat we zeker niet lichtvaardig en met pijn in ons hart hebben genomen.
We danken alle personen en organisaties die reeds hun medewerking hadden toegezegd en hopen voor de volgende editie opnieuw een beroep op hen te mogen doen. Op 2 mei 2021 staat de volgende Elfdorpentocht gepland en dan verwelkomen we eenieder graag alsnog.

Naast de Elfdorpentocht zijn ook alle andere activiteiten van Toerclub Stompwijk tot nader order afgelast. Er vinden voorlopig geen clubritten plaats en onze jubileumactiviteiten zijn doorgeschoven naar volgend seizoen. Het is niet anders. De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop.
Er mag gelukkig nog wel alleen gefietst worden of met partner en we zien dat ook veel leden daar gebruik van maken. Niet zo gezellig, maar wel goed voor lichaam en geest.

We hopen iedereen snel weer bij onze clubactiviteiten te kunnen verwelkomen en tot die tijd wensen we iedereen het beste en veilige solo kilometers toe.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van Toerclub Stompwijk