De Bibliotheek aan de Vliet start met de afhaal Bibliotheek

Wij vinden het belangrijk dat iedereen in deze tijd toegang blijft houden tot onze collectie. Daarom roepen we tijdelijk “de afhaal Bibliotheek” in het leven. Deze service bestaat uit het vooraf reserveren van materialen en vervolgens afhalen van materialen op een afgesproken moment.

Voor wie?
Afhalen is mogelijk voor alle leden van de Bibliotheek aan de Vliet. Afhalen kan in Leidschendam, Rijswijk, Voorburg en ook in Stompwijk.

Hoe werkt het?
Kies uw materialen. U kunt zelf materialen kiezen via de catalogus of u kunt een boekenpakket aanvragen.
Voor de afhaalservice geldt: maximaal 5 materialen per abonnement. U kunt alleen materialen kiezen uit de collectie van de bibliotheeklocatie waar u uw bestelling gaat afhalen. Neem via de website een kijkje in de online catalogus.
Reserveer uw materialen via de catalogus of vraag een boekenpakket aan via het aanvraagformulier.
Wij gaan aan de slag om uw bestelling te verwerken en klaar te zetten. Zodra de materialen voor u klaar staan, nemen wij contact met u op. Zorg ervoor dat uw telefoonnummer bij ons bekend is. Dat kunt u inzien en eventueel aanpassen in Mijn Bibliotheek.
Kom met uw bibliotheekpas naar de bibliotheek op het afgesproken moment.
U ontvangt uw materialen.
U mag ook materialen van vrienden/familie/buren ophalen. Neem voor de zekerheid het bibliotheekpasje mee. Kijk op onze website www.bibliotheekaandevliet.nl/afhalen om te lezen hoe het precies werkt.

Speciaal voor Stompwijk
U kunt boeken uit de bibliotheek in het Dorpspunt reserveren. Boeken kunnen helaas niet van andere locaties komen. Maak daarna een afspraak om ze op te komen halen.
Wilt u liever niet online reserveren en wilt u toch een boek of tijdschrift lenen.
Maak dan een afspraak om even naar de bibliotheek te komen.
Durft u niet naar de bibliotheek te komen, dan kunt u ook bellen. U kunt dan doorgeven welk boek of tijdschrift u graag wilt lezen. Het wordt dan bij u thuis bezorgd. Houd uw bibliotheekpas met uw lidnummer dan bij de hand.

Voor een afspraak kunt u bellen naar Marianne Turk 06-30626336.
Zij regelt dat er op het afgesproken tijdsstip één van de vrijwilligers aanwezig is en/of dat iemand uw gewenste spullen bezorgt. Natuurlijk houden we bij een bezoek aan de bibliotheek en bij het afgeven van materiaal voldoende afstand van elkaar. Wij hopen dat we zo iedereen weer kunnen voorzien van een goed boek of interessant tijdschrift.