Stichting Oud Stompwijk

Afgelopen week is het ondanks de Corona-crisis gelukt om bij iedereen de Stompwiic te bezorgen. Bij één iemand ging het fout, daar kwam een lege envelop aan. Misschien is er nu ergens een Oud Stompwijker die onverwachts een boekje onder ogen krijgt. Er was ook iemand die door een van de verhalen te lezen veel herinneringen kreeg aan vroeger toen zij in Stompwijk woonde. We hebben al veel complimenten in ontvangst mogen nemen en daar zijn wij blij mee, want daar zijn we toch voor bezig. Hebben jullie nog nieuws van vroeger of zijn jullie de fotoboeken ingedoken en zijn er leuke, historische, mooie foto’s van de familie of van jullie schooltijd tevoorschijn gekomen, dan houden wij ons aanbevolen.

Een aantal leden heeft de contributie nog niet betaald, misschien erbij ingeschoten of wil je geen lid meer zijn? Geef dit dan even aan ons door, anders graag  de contributie van 2020 overmaken op bankrekening
NL77RABO0309868564 t.n.v. Stichting Oud Stompwijk, €12,50 voor leden binnen Stompwijk en €17,50 voor contributie met postbezorging. We hopen natuurlijk dat jullie allemaal lid blijven en willen juist graag meer leden, dus ben je nog geen lid, meld je aan. Dan krijg je 4 boekjes per jaar in de bus. Kijk ook eens op de website www.oudstompwijk.nl en zijn er vragen geef ze door op redactie@oudstompwijk.nl en wij proberen dit dan op te lossen. Geniet van het lezen van de allernieuwste uitgave, Stompwiic nr 15! Blijf zoveel mogelijk binnen, nog even volhouden en blijf gezond.

Ria Luiten

foto’s:
1. een hele stille A4 , foto gemaakt door Louis Luiten vanaf de Knipbrug
2. Gerrit Vogelaar zittend op de vuilniswagen (rond1945-1950)