VrouwActief ….. april en mei

Helaas moet ook de rest van het VrouwActief seizoen als verloren beschouwd worden. We hadden nog een aantal mooie avonden gepland staan, maar het Coronavirus gooit ook bij ons roet in het eten. Nou komen we hier wel overheen, het is veel belangrijker dat jullie allemaal gezond blijven. Wij hopen dat jullie deze moeilijke tijd goed doorkomen, let op jezelf en blijf positief. Blijf actief, binnen of buiten als het kan, knutsel, frutsel, ga bloemschikken, doe oefeningen, lees een mooi boek of pak de telefoon. De zon schijnt en hopelijk kunnen we na deze speciale lente een sprankelende zomer vieren en zien wij elkaar allemaal weer bij de start van het nieuwe seizoen in september. Zodra er meer bekend is houden we jullie op de hoogte van het nieuwe programma.
Blijf gezond!

Namens het bestuur van VrouwActief
Ria Luiten