VrouwActief ….. april

Eigenlijk is het voor iedereen wel duidelijk dat de VrouwActief avond van 14 april geen doorgang kan vinden. Wij hadden die avond een mooi programma gepland staan met beelden van Jan Blokland over zijn reis door Tibet. Dit houden we tegoed, we hebben het verschoven naar het volgende seizoen. Over de maand mei is nu nog niets bekend. We hopen dat het Corona-virus dan inmiddels onder controle is, maar niemand weet het. Wij wensen al onze leden en natuurlijk alle Stompwijkers een goede gezondheid toe. Let goed op jezelf, je familie en vrienden. Kijk nog wat meer om je heen dan anders of er hulp nodig is en stuur een kaartje naar iemand die de deur niet uit kan. Of doe er een door de bus, een kleine moeite en voor sommigen de enige manier van contact met anderen in deze moeilijke tijd.

Bestuur VrouwActief, Ria Luiten