Lieve, lieve leden van de dinsdagmiddagsoos

Op dit moment leven we in een wereld die op zijn kop staat. Dagelijks komen er besmettingen bij, overlijden er mensen en een vaccin is er nog niet. Waar gaat dit naar toe, waar eindigt dit?
Niemand die het weet, ook wij als bestuur niet.
Wat we echter wel weten is dat we jullie ontzettend missen!!!! De gezellige dinsdagmiddagen, eerst een half uurtje de spieren los maken voor een aantal leden, jullie blijde gezichten en altijd goed gehumeurd. Een gezellig praatje, een bakkie en een borreltje en natuurlijk een kaartje leggen, een kaartje maken en een potje rummicubben, het is voor ons ook altijd genieten.
Nu zijn de dinsdagmiddagen vreemd leeg, als het zo naar twee uur gaat denk ik oh ja, nu luidt Trees de bel en beginnen we met de christelijke groet en de mededelingen. We hopen jullie natuurlijk allemaal weer terug te zien, maar wanneer dat zal zijn is op dit moment niet bekend.

Vorige week ook al gezegd maar toch nog even ter herinnering, de jaarvergadering van 24 maart gaat niet door. Er wordt zo snel mogelijk een nieuwe datum bekend gemaakt.

De modeshow bij de firma v.d. Linde in Hazerswoude-Dorp op 30 maart gaat helaas ook niet door. We hopen de show misschien later in het jaar te kunnen plannen. De winkel is echter wel open, behalve op maandag, dus als u zou willen zou u op eigen gelegenheid kunnen gaan. Niet zo gezellig natuurlijk maar het kan. Denk wel goed aan de adviezen van het RIVM en houdt deze in acht. We willen niemand iets verbieden maar willen het ook niet op ons geweten hebben dat er iemand ziek wordt doordat er nieuwe kleren gekocht worden. Dat kan bijvoorbeeld ook via Internet, wordt het thuisbezorgd en kunt u in uw eigen huis passen.

Tot slot zouden we op 2 april gaan kaarten in de Klaverhal tegen de KBO van Zoeterwoude. Ook dit gaat helaas niet door.

Zorg goed voor jullie zelf, hou een oogje op elkaar en weet dat wij aan jullie denken.

Lieve groet namens het complete bestuur van de Ouderen Soos Stompwijk,

Trees, Aad, Jan, Agnes, Sjaan en Marijke