Stompwijks toneel

Beste toneelliefhebber, waarschijnlijk heeft u het al via andere wegen vernomen, maar De Stompwijkse Toneelvereniging is helaas genoodzaakt om de voorstellingen die dit jaar gepland waren op donderdag 26, vrijdag 27 en zaterdag 28 maart 2020 af te zeggen. We weten allemaal waardoor dat veroorzaakt wordt: het Corona-virus. We betreuren dit ten zeerste, maar het is niet anders.

Nu zult u denken; wat dan met de kaarten die wij al gekocht hebben? Welnu, het is de bedoeling dat de voorstellingen verschoven worden naar medio oktober 2020. De kaarten blijven geldig. Daarbij geldt dat een kaart voor de zaterdag in maart 2020 gewoon geldig zal zijn op de zaterdag in oktober 2020, waarop de nieuwe voorstelling zal worden opgevoerd. Dus het enige dat zal veranderen is de datum. Dus een kaart voor de donderdag/vrijdag in maart wordt geldig op de donderdag/vrijdag in oktober.

We begrijpen dat het dan wel kan gebeuren dat u op die dag in oktober niet kunt, terwijl dat in maart wel had gekund. Als dat het geval is wordt u verzocht om in oktober 2020, na publicatie van de nieuwe datums, contact op te nemen met ons via destompwijksetoneelvereniging@outlook.com en dan maken we een omwisseling van dag dat u wel naar de voorstelling kunt komen.

We bieden u onze excuses aan dat dit zo moet lopen.

Met vriendelijke groet,

De Stompwijkse toneelvereniging