Ouderen soos stompwijk

Het heeft even geduurd maar het cronavirus heeft nu toch ook Nederland in zijn greep. Al meer dan 800 besmettingen en 10 mensen die aan het virus overleden zijn is op het moment dat ik dit schrijf (zaterdag 14 maart) het resultaat.

Het bestuur van het Dorpspunt heeft daarom vorige week besloten met onmiddellijke ingang het Dorpspunt te sluiten, er zullen in eerste instantie tot en met 31 maart geen activiteiten meer plaatsvinden. Daarna zal de situatie opnieuw worden bekeken. Dit houdt voor ons als Ouderen Soos in dat onze gezellige dinsdagmiddagen ook even komen te vervallen. De jaarvergadering stond op de agenda voor 24 maart maar ook die gaat niet door. We zullen zo spoedig mogelijk een nieuwe datum bekend maken, afhankelijk van wanneer het Dorpspunt weer open gaat. Het is erg jammer, maar we kunnen geen risico nemen. We behoren nu eenmaal tot de doelgroep van het virus en we hopen dat jullie daar begrip voor hebben.

Verdere informatie zal bekend worden gemaakt via de Dorpsketting en via Facebook middels de pagina Dorpsketting en Stompwijkers voor Stompwijkers  (hoort zegt het voort) of Stompwijk.nl

Normaliter zou de informatie ook via de mededelingen in de kerk worden doorgegeven, echter ook alle kerkdiensten zijn afgelast tot en met 31 maart.

Hartelijke groet en we hopen elkaar snel weer te zien,

Agnes, Secretaris Ouderen Soos Stompwijk