Spreekuur gebiedsregisseur Stompwijk

Vindt u het belangrijk dat Stompwijk veilig en leefbaar blijft?
Heeft u daar vragen over aan de gemeente? Of goede ideeën om dat te verbeteren? Kom dan naar het inloopspreekuur van gebiedsregisseur Penchi Harteveld. Zij kijkt wat er leeft onder inwoners, en wat de gemeente kan beteken voor hen. Ook staat zij in contact met andere organisaties, zoals woningcorporaties, politie en jongerenwerk. Komend spreekuur schuift ook stadsbeheer aan voor uw vragen over de openbare ruimte.

Maandag 2 maart inloopspreekuur
Op maandag 2 maart is gebiedsregisseur Penchi Harteveld weer aanwezig in het Dorpspunt in Stompwijk. U kunt zonder afspraak tussen 11.00 en 14.00 uur bij haar binnenlopen. Aanmelding vooraf is niet nodig.

Voor welke onderwerpen kunt u terecht op het spreekuur?
U kunt met veel zaken op het spreekuur terecht, zolang het de leefbaarheid in de wijk of buurt of groepen van bewoners aangaat. Bijvoorbeeld als u vragen heeft over het groen, het verkeer, het spelen, de veiligheid. Wilt u iets voor uw woonomgeving of medebewoners doen of organiseren? En heeft u daar vragen over? Loopt u dan ook gerust even binnen: de gebiedsregisseur kan u ook daar verder mee helpen.

Vragen over de openbare ruimte?
Bij de vorige spreekuren kwamen er veel vragen over de openbare ruimte. Daarom schuift deze keer ook Geert van Rhijn van Stadsbeheer aan. Hij is van 12:00 uur tot 13:00 uur aanwezig om vragen over de openbare ruimte beantwoorden.
Waar kunt u terecht met andere onderwerpen?
Informatie en aanvraagmogelijkheden voor individuele kwesties zoals een bouwvergunning, uitkering of belastingaanslag vindt u op www.lv.nl U kunt ook het Servicecentrum Leidschendam van de gemeente bellen via 14 070.

Inloopspreekuur april
Het volgende inloopspreekuur is op maandag 6 april. Het spreekuur is op iedere eerste maandag van de maand, van 11:00 uur tot 14:00 uur in het Dorpspunt in Stompwijk.