Volledige wegafsluiting Stompwijkse weg vanaf 24 februari

In opdracht van KPN Telecom zal aannemersbedrijf BAM Infra reparaties aan het KPN-netwerk in de Stompwijkseweg gaan uitvoeren. Deze werkzaamheden zullen beginnen op maandag 24 februari 2020.

Er zal gewerkt worden ter hoogte van Stompwijkseweg 66 en later ter hoogte van de huisnummers 52-54. Voor dit werk wordt een volledige wegafsluiting ingesteld voor autoverkeer. Met borden wordt het verkeer omgeleid.

De werkzaamheden nemen ca. 3 weken in beslag.

Dit werk is door de opdrachtgever – zo bleek vandaag – uitsluitend afgestemd met de direct omliggende bewoners en bedrijven. Omdat er geen bewonersbrief is uitgegaan heeft de gemeente actie ondernomen en on-line berichten uitgezet.

Carl de Koning, Projectleider

070-3009091

LV-logo-outlook-handtekening

4 gedachten over “Volledige wegafsluiting Stompwijkse weg vanaf 24 februari”

 1. Inmiddels 2 weken uitgesteld…
  gelukkig maar. Weer een duidelijk voorbeeld van hoe er met Stompwijk wordt omgegaan …
  en hoe weinig kennis er is over de infrastructurele situatie ter plekke…
  Sluit je toch gewoon af … who cares!
  Leo Oliehoek

 2. Belachelijke situatie, alles buiten de inwoners om wordt ff besloten om alles 3 weken af te sluiten, werkende mensen moeten nu maar km omrijden om op hun werk te komen, ook jammer dat de gemeente hierin is gepasseerd en zich met een mail zich hier in berusten.
  Waarom moet de weg afgezet worden voor een kabeltje van +/-1 cm dikte en een graaf breedte van 1 meter, de weg is ruim 8 meter breed dus ruimte zat om met verkeerslichten de weg weer open te stellen.
  HET MIET NIET GEKKER GAAN WORDEN

Reacties zijn gesloten.