Podiumplaatsen bij Districtskampioenschap

IJsclub ‘Nut en Vermaak’

Afgelopen zondag werd op IJsbaan de Westfries in Hoorn gestreden om het kampioenschap van het District Sassenheim. Stompwijk was hierbij met 3 deelnemers vertegenwoordigd en zij slaagden er alle in om een podiumplek te behalen.

Ondanks dat de ijsbaan in Hoorn grotendeels overdekt is hadden de deelnemers toch veel last van de wind. Met name op de langste afstanden vielen de tijden hierdoor tegen. Guusje van Santen behaalde de 3e plek bij de meisjes junioren C, Guus Dungelmann presteerde dit zelfde bij de jongens junioren B. Freek Bennis eindigde bij de jongens junioren A zelfs als 2e.

Indy de Jong verkoos een wedstrijd in Thialf boven het kampioenschap in Hoorn. Zij keerde huiswaarts met een p.r. op de 1500 meter 2.22.92. Op de 500 meter scoorde ze 47.82

Tom de Haas