Een zwaluw maakt nog geen zomer……

Het spreekwoord luidt één zwaluw maakt nog geen zomer maar zo langzamerhand kruipen we toch richting voorjaar. Hoog tijd om eens door de kledingkast te gaan en wellicht iets nieuws aan te schaffen! Dat kan en wel op maandag 30 maart bij de firma van de Linde in Hazerswoude-Dorp. Speciaal voor ons hebben zij een modeshow georganiseerd met prachtige kleding/lingerie.
Om 11.00 uur worden we ontvangen met een heerlijk kopje koffie en/of thee en halverwege krijgen we ook nog een overheerlijke lunch aangeboden.
Wie heeft er zin om mee te gaan?
We gaan op eigen gelegenheid, vertrekken vanaf het kerkplein en mochten er leden zijn die willen rijden dan heel graag. En dames, heeft u altijd al eens model willen zijn en over de catwalk willen lopen dan is dit uw kans. We zoeken 3 à 4 dames die het leuk vinden om de kleding te showen. Uiteraard is er mogelijkheid tot het passen van de kleding.
Einde zal ongeveer 14.30 uur zijn en er zijn geen kosten aan verbonden, we krijgen deze modeshow met alles erop en eraan kosteloos aangeboden door de firma van de Linde.
Opgeven bij Annie van Rijn, bij voorkeur via e-mail: rijntjes@ziggo.nl
Mocht dit niet mogelijk zijn dan kunt u zich ook telefonisch opgeven op 06-28303464. Aangezien Annie van 9 tot 19 maart geniet van een heerlijke vakantie gelieve dan niet te bellen. Opgeven kan tot uiterlijk 25 maart.

We hopen op veel animo, zodat we er met z’n allen een leuk uitje van kunnen maken.

Hartelijke groet, Agnes, secretaris Ouderen Soos Stompwijk