Carnavalsweek met als motto “De rollen omdraaien”

Nadat vorige week het gehele programma in de Dorpsketting stond willen we de volgende feestelijke activiteiten toch nog even extra benadrukken.

Vrijdagavond 21 februari
Een beter begin van de vakantie en het carnavalsweekend kan bijna niet; feesten, hossen en springen tijdens de tienerdisco in The Base. Aanvang vanaf 19:00 uur.

Zaterdagmiddag 22 februari
Nadat de carnavalstoptocht in Leidschendam erop zit, zal de feestelijke stoet om 13:00 uur vertrekken bij Scheria richting Gaandrië. De optocht zal om ongeveer 14:00 uur de dorpskern bereiken. Dit jaar een nieuwe jury, op een nieuwe plek. Kom gezellig even kijken!

Zaterdagmiddag 22 februari
Rond 14:30 à 15:00 uur wordt de carnavalsoptocht afgesloten op de kruising van de Meerlaan waar het straatcarnaval kan beginnen. De uitreiking van de prijzen zal om ongeveer 17:00 uur plaatsvinden. De Bles heeft bier en andere dranken in overvloed. Je hoeft dit dus niet zelf mee te nemen!

Zaterdagavond 22 februari
Vanaf 21:00 uur zullen de deuren van de Bles opengaan voor alle bezoekers van het gekostumeerde bal. Kaarten zijn tijdens het straatcarnaval te koop. Leden gratis.
Niet leden € 10,-.

Maandagmiddag 24 maart
Vanaf 13:30 uur begint het kindercarnaval in de Bles. Tijdens het kindercarnaval zal DJ Kevin een feestelijke en gezellige middag verzorgen. Het perfecte uitje tijdens de schoolvakantie!

Dinsdagavond 25 februari
Nadat wij een gezellige middag hebben beleefd met de Ouderen Soos Stompwijk is iedereen uitgenodigd om vanaf een uur of 17:30 gezellig wat te eten bij de Bles, waar wij vervolgens de slotavond van seizoen 2019/2020 inluiden. Tijdens deze zeer gezellige slotavond zullen Prins Marnix, Page Shirley en opper Wout hun laatste polonaise lopen als prinselijk stel. Rond 20:30 uur zal Prins Marnix worden ontdaan van zijn prinselijke functie. Wij zouden hier graag samen met u een knaller van een slotavond van maken! Toegang is gratis.

PR de Gaanders