Oud Prinsen koor zingt 23 februari carnavalsviering in H. Laurentiuskerk te Stompwijk

Zondag 23 februari zingt het Oud Prinsen koor de carnavalsviering om 11:00 in de H. Laurentius kerk te Stompwijk onder leiding van dirigent Bram Soentjens en organist Dennis de Bruijn. Stefan Turk als solist op trompet en zangeres Sandra Paardekooper zullen hun medewerking aan de viering verlenen, met technische ondersteuning van Pedro Ammerlaan en Dion van der Burg.
Al vanaf half december oefenen de Oud Prinsen in de ‘koffiekamer’ van de familie (foto Carmen) Hogervorst. U bent uitgenodigd om eens te komen kijken en luisteren naar dit uniek gebeuren. Het is een moment van bezinning tijdens al dit feestgedruis, alhoewel de humor bij ‘het gebed van de nar’ aan het einde van de viering anders doet vermoeden. Tegenwoordig speelt de nar alleen nog een rol tijdens carnaval; hij staat dan Prins Carnaval bij tijdens de festiviteiten. Het gebed van de nar is het laatste gebed van de viering en met zijn scherpe en ludieke opmerkingen daarom al een reden om te komen.
Het Oud Prinsen koor zingt ook tijdens de carnavalsviering op zondagochtend 16 februari om 11:00 in de Onze Lieve Vrouw Visitatiekerk te Bleiswijk.
Informeer uw familie, vrienden en kennissen in de omgeving van Bleiswijk.
Iedereen is van harte welkom.
Het Oud Prinsen koor zingt tijdens de carnaval in diverse zorgcentra met ondersteuning van accordeonist Aad Paardekooper.

Zondag 16 februari 11:00 Onze Lieve Visitatie kerk Bleiswijk
Maandag 17 februari 14:30 De Mantel Voorburg
Dinsdag 18 februari 14:30 Huize Sint Petrus Berkel
Woensdag 19 februari 14:00 WZH Oosterheem Zoetermeer
Donderdag 20 februari 14:00 Vivaldi Zoetermeer
Vrijdag 21 februari 15:30 Muziek Centrum Zoeterwoude
Zondag 23 februari 11:00 H. Laurentius kerk Stompwijk
Maandag 24 februari 14:30 De Leeuwerik Bleiswijk
Dinsdag 25 februari De Bles Stompwijk

PR Oud Prinsen