Ook wij zijn genomineerd!!!!!

Onze nominatie behelst aldus de site:

Stichting Weekblad Dorpsketting verspreidt wekelijks het verenigings- en overig nieuws binnen de dorpsgemeenschap in Stompwijk en zorgt daarmee voor de verbinding in het dorp. De Dorpsketting is niet alleen de schakel tussen de verenigingen en de bewoners, maar iedereen die ‘zijn of haar ei’ in het weekblad kwijt wil. Of dit nu een berichtgeving van de gemeente, Adviesraad, een overlijdensadvertentie of een speciaal evenement is.

In 2020 bestaat de Dorpsketting 50 jaar en werkt zodoende mee aan een wezenlijke bijdrage van de sociale cohesie in het dorp. Het weekblad wordt helemaal zelf gemaakt met een vrijwillige redactie die ook het blad zelf drukt. Er is een speciale niet– en vouwploeg. Dertig vrijwilligers bezorgen de Dorpsketting huis aan huis in een oplage van 950 stuks. In totaal zijn er 43 vrijwilligers actief.

Recent is de stichting verhuisd naar het Dorpspunt en hier wordt nu wekelijk de Dorpsketting gemaakt.

Naast het weekblad wordt de informatie ook steeds meer via de website www.stompwijk.nl en de facebookpagina verzorgd. Deze heeft inmiddels 1600 volgers. Als dat nog niet genoeg is worden, er ook via e-mail een 150tal adressen buiten Stompwijk voorzien van de uitgave in PDF-vorm.

Zelf willen we nog benadrukken dat vooral de duur en dat de samenstelling van de redactie door Leo Oliehoek bijna 50 jaar. Leo is tevens bestuurslid. Zijn partner Petra is 48 jaar bij de redactie betrokken.

Kortom stem op ons, het is de moeite waard of even te kijken bij Vlietwards.nl dan kunt u direct ook stemmen op Jelsie van Ruijven en team van Velsen.