Gezocht (3) mede diamond painters

Vorige week schreef ik een stukje in de DK dat ik met mijn moedertje van aan het Diamond Painting was geslagen en hoe leuk dat was, zelfs met haar bibberende handen.

Tijdens een lunch met een heeeeeeeeeeele lieve vriendin kwam het gesprek ook op Diamond Painting. Onbewust maakte zij de opmerking dat DP wel heel leuk is maar wel een eenzame hobby. Daar heeft ze groot gelijk in en heeft mij aan het denken gezet: Hoe leuk zou het zijn om eens per week met een groepje samen te painten. Gezien de ruimte die nodig is dacht ik aan een groepje van, dus buiten mijzelf nog 3 en dan om de week bij iemand anders.

Zelf woon ik in Hoogmade maar mijn moeder woont in Stompwijk op de Akkermunt en is zo lief om 1 x in de 4 weken haar huiskamer beschikbaar te stellen om daar te painten. Het is wel de bedoeling dat je zelf al een painting en de spulletjes hebt (mocht je dat niet hebben kan ik je wel helpen bestellen) en dat de maat van de painting max tussen de 40 bij 50 en 70 bij 50 ligt. Anders zit je elkaar in de weg of je moet een hele grote tafel hebben. De kosten die ik er aan zou willen verbinden zijn € 2,- per keer en zijn voor de gastvrouw van de week voor een kopje koffie/thee met een koekje.

Mochten er meer mensen zijn die het leuk zouden vinden kunnen we altijd een wachtlijst maken of een tweede/derde clubje opstarten zodat je ook eens een ochtend kunt wisselen als het niet uitkomt of als je eens een keertje met andere mensen wil painten want we maken natuurlijk een lijst van de deelnemers en wie in welk clubje zit.

Dus lijkt het je leuk neem dan contact met mij op zodat we kunnen kijken of we het op kunnen zetten.

Agnes Hofstede-van Dijk
ajhofstede1111@gmail.com
06-43412445