Jelsie genomineerd voor sporttalent 2019 van gemeente Leidschendam-Voorburg

Vorige week werd Jelsie gebeld door Marko Leenman, Sport en Welzijn van de gemeente Leidschendam-Voorburg. Ze was aangedragen voor sporttalent 2019 van de gemeente Leidschendam-Voorburg. We weten niet door wie ze is aangedragen maar vinden dit wel weer super leuk. Maar we werden natuurlijk niet alleen gebeld dat ze aangedragen was maar ook dat ze één van de drie genomineerden is. Hier waren we even verbaasd over.
De verbazing had niet zo zeer te maken met haar prestaties in 2019. Deze waren beter dan in 2018. Maar meer omdat ze vorige jaar al was uitgeroepen tot sporttalent van 2018.

Zoals ik al zei zijn er drie sporttalenten genomineerd, wie de twee andere zijn is nog niet bekend.
De spelregels zijn als volgt:
– De jury heeft 3 sporttalenten genomineerd en daarbij punten gegeven.
– De genomineerden worden gecommuniceerd via de website https:// vlietawards.nl/
– Het publiek kan tot 2 februari hun stem uitbrengen. De volgorde van de stemming levert punten op.
– Voorzitters van (alle) sportverenigingen uit Leidschendam-Voorburg bren gen ook hun stem uit.
– De punten van de jury, de publieksstemmen en de voorzitters wor den bij elkaar opgeteld en levert zodoende een winnaar per categorie op.
Afgelopen week ben ik in het archief gedoken en heb een aantal foto’s en video’s opgestuurd. Deze worden momenteel verwerkt op de site.
Over enkele dagen zal het mogelijk zijn om je stem uit te brengen. Dus mocht je Jelsie sporttalent van 2019 vinden wil ik je vragen om dan je stem uit te brengen.

Ilona van Ruijven