In memoriam Lau van Santen

Op 14 december is Lau ons ontvallen in de leeftijd van 86 jaar. Lau was een actieve man en hij deed veel voor zijn medemens. Vele jaren heeft hij zich vrijwillig ingezet voor de kerk. Hij hielp mee met het schoonmaken van de kerk en het onderhoud van het kerkhof. Volgens de medewerkers van het kerkhof was hij er altijd bij gedurende een jaar of tien. Trouw op zijn fiets vanuit de polder. Vooral het aan de weg zetten van de grijze afvalbakken was hem wel toevertrouwd. De groene bakken maakte hij leeg op de composthoop. Tot hem dat te zwaar werd.

Ik wil nog graag even stilstaan bij het schoonmaken van de kerk. Dit doen we met ongeveer tien personen. Lau was hierbij ook altijd aanwezig, zo ook zijn vrouw Greet. Het is altijd een gezellige boel en iedereen heeft zo zijn eigen klusje. Lau sprong altijd overal bij wat heel prettig werken was. Wij zijn als groep dan ook blij dat we altijd onze dankbaarheid naar elkaar uitspreken en dat we op elkaar kunnen rekenen. Lau bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan.
Wij wensen zijn (klein)-kinderen heel veel sterkte met het verlies van hun (schoon)-vader en opa, en dat jullie herinneringen aan Lau een troost mag zijn voor nu en in de toekomst.

Namens de gehele schoonmaakgroep en de kerkhofgroep
Lilia Turkenburg