VV/ZZ-KZ Zaalvoetbalkampioenschap 2020:

VV/ZZ-KZ Martijn Oudshoorn
Het nieuwe jaar nadert, de Kerstdagen staan voor de deur. Er wordt nog druk gewerkt achter de schermen aan de komende editie van het Stompwijks Zaalvoetbalkampioenschap, ook wel gekscherend het WK Zaalvoetbal van Stompwijk genoemd. Alles wordt in het werk gesteld om de komende 36e editie van het ‘’ZZ-toernooi’’ tot een sportief, gezellig en succesvol toernooi te laten verlopen. De komende tijd zal er volop aandacht worden besteed aan het naderende toernooi dat op 4 januari 2020 zal aanvangen. Het digitale programmaboekje is reeds verstuurd naar de contactpersonen van de deelnemende teams. Op de speelavonden zal ook de papieren versie verkrijgbaar zijn in een beperkte oplage. Mocht u een papieren versie willen reserveren kan dit door een email te sturen naar kooman001@kpnmail.nl. Via de Dorpsketting, onze facebookpagina, Vrienden van VVZZ-website en website van Stompwijk’92 (evenementen) zullen wij u op de hoogte houden van het wel en wee van dit niet meer weg te denken naderende toernooi, georganiseerd in ons prachtige dorp. Wij willen iedereen wederom wijzen op de doelstellingen van het toernooi: Gezelligheid, Prestaties en Sportiviteit (GPS). Wij, als organisatie, zien dit ieder jaar als de 3 speerpunten van het toernooi. Ook dit jaar zullen verschillende scheidsrechters en vele leden van E.H.B.O vereniging St. Liduina te Zoeterwoude meehelpen alles mede in goede banen te leiden. Zij doen dit voor hun plezier en op vrijwillige basis. Het is onmogelijk een dusdanig toernooi te organiseren zonder de hulp van vele vrijwilligers, respecteer derhalve de wedstrijdleiding en de vele vrijwilligers die betrokken zijn gedurende het toernooi, waarvoor dank! Ook dank aan onze sponsors die de komende editie mede mogelijk maken. Ik noem onze hoofdsponsor Kantoor Zaal en overige sponsors Luiten Food, A. van Velsen Transport, Andrea’s Haarstudio, Bloemsierkunst de Passie, De Haas Transport, Rijling Veehandel, Autobedrijf Luiten, Fotografie Carmen, Ed van Vliet Transport en Van Rijn Transport.
Net als de afgelopen twee edities zal het Vrienden van VVZZ-spel wederom georganiseerd worden. Het spel wordt georganiseerd door organisatieleden Iris Sweere en Ilja van Rijn op de voorgrond en onze website TOPPER Ian den Hartog op de achtergrond. Op de speciaal ontworpen website https://vriendenvanvvzz.nl/, kunt u niet alleen het spel op de voet volgen. Ook kunt u de wedstrijden volgen en zijn er vele feiten, statistieken en weetjes terug te vinden! De vorige twee edities werd al veelvuldig van de gelegenheid gebruik gemaakt om alle wedstrijden te voorspellen van het ZZ-toernooi. Doe ook mee, u zal zien dat u de wedstrijden met nog meer enthousiasme zal gaan volgen! Het inschrijfgeld zal net als de vorige edities € 5,- bedragen. Voor vragen hieromtrent of over het spel kunt u mailen naar irissweere@gmail.com of iljavanrijn@live.nl
Met trots presenteren wij onze kersverse toernooidames, Romy van Vliet en Sanne van Boheemen, u kunt ze bewonderen gedurende het toernooi op verschillende momenten!

Organisatie VV/ZZ-KZ wil graag vooraf iedere vrijwilliger die betrokken is bij het organiseren van de komende editie 2020 hartelijk danken voor hun tomeloze inzet!
Rest mij u, namens organisatie VV/ZZ-KZ Zaalvoetbalkampioenschap, allen een gezegend en zalig Kerstfeest en een sportief, succesvol en vooral gezond 2020 toe te wensen!
Onderstaand het wedstrijdprogramma van de eerste speelavond 4 januari 2020, u bent van harte welkom in sporthal Meerhorst, wij kijken uit naar uw komst!