Het Sint-kerstgevoel van de beginnende klaverjasser

Afgelopen weken is er in het Dorpspunt eens serieus gekaart voor de titel Sint-kerstklaverjaskampioen 2019. Daar er tijdens het klaverjassen altijd een gemoedelijke sfeer hangt, we leggen een kaartje en we praten wat bij, was er tijdens deze afgelopen weken toch ook duidelijk een spanningsveld te bespeuren. Want het ging toch echt wel voor het echie. Wie gaat er na drie weken met de hoofdprijs vandoor?

De laatste avond viel dan ook de beslissing. Nadat we Nico van Vliet hadden toegezongen ter ere van zijn 80e verjaardag (je zou het hem niet geven), bleek ook dezelfde Nico het hoogste aantal punten behaald te hebben. Als het iemand gegund was, dan was het Nico wel!

Ook alle andere bezoekers mochten een prijs in ontvangst nemen. Wij zijn dan ook bijzonder blij met onze bezoekers die toch wekelijks tijd maken om gezellig te klaverjassen.
Wij wensen iedereen gezellige feestdagen en alle goeds voor 2020!

NB. Derde kerstdag en 3 januari wordt er gewoon geklaverjast vanaf 20.00 uur

Wilma en Anneke

P.S.: Indien er iemand een week niet aanwezig kon zijn, kreeg diegene respectievelijk 2250-2000-2100 punten, zodat iedereen toch kans maakte om te winnen. De uitslagen zijn van drie halve boompjes per keer, vandaar, en dit als uitleg voor de ervaren klaverjassers, het vreemde puntenaantal.