Welkom in de bibliotheek

De Bibliotheek aan de Vliet in het Dorpspunt is de plek bij u in de buurt om boeken te reserveren en te lenen. U kan uw boeken gemakkelijk reserveren uit een andere vestiging. Dit kan online door in te loggen op ‘mijn bibliotheek’ en in de bibliotheek zelf. Zo heeft u altijd toegang tot de nieuwste boeken en genres waar u in geïnteresseerd bent.

Abonnement
Denkt u eraan om een abonnement af te sluiten? Dit is al mogelijk vanaf € 2,75 per jaar (startpas). Er zijn diverse abonnementsvormen mogelijk. Zo is er altijd een abonnement dat bij u past. Kijk voor meer informatie op: www.bibliotheekaandevliet/abonnementen .

Cashless betalen
De Bibliotheek aan de Vliet is overgestapt op ‘cashless’ betalen. Dit houdt in dat u niet meer contant kunt betalen. Dat kan nu gratis met uw pinpas of via iDEAL. Cashless betalen biedt meer veiligheid voor u en onze medewerkers.

Tegoed op uw bibliotheekpas
Met uw bibliotheekpas kunt u ook betalen, door er een tegoed op te zetten. Op die manier kunt u leengeld of te-laat-geld afrekenen. Dit is vooral geschikt voor kinderen die geen eigen pinpas hebben, maar wel graag lenen in de bibliotheek. Het opwaarderen van uw pas kan via onze website met iDEAL of in één van de andere vestigingen (Voorburg, Leidschendam of Rijswijk) bij het oplaadpunt.

Komt u snel op bezoek? Wij zijn geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09:30 – 10:30 en op woensdagavond van 19:00 – 20:00. In de kerstvakantieperiode (van 23 december t/m 5 januari) is de bibliotheek in het Dorpspunt alleen op vrijdagochtend 27 december en vrijdagochtend 3 januari geopend.

Graag tot ziens in de bibliotheek!