Stompwijkse Popquiz op zaterdag

14 december in de Bles

Zaterdag 14 december is het weer tijd voor een Stompwijkse Popquiz op de nieuwe locatie in de Bles. Doordat ik vorige week vergeten was om het bericht naar de Dorpsketting te sturen, lichten we deze week een tipje van de sluier op van de eerste 2 rondes. De eerste ronde beginnen we met “Een nieuwe start”, waarin het draait om de intro’s van nummers. Daarna volgt de “Sample this” ronde en we eindigen met beeldvragen in “Zijn het je ogen is het je lach”.
In de tweede ronde spelen we “Zij gaan zo hard niet meer”, “We gaan als de brandweer” en “De Openingszin”. Het gaat dus zoals altijd weer alle kanten op, maar draait altijd om het herkennen van artiest en titel. Dus zet zaterdag 14 december in je agenda en trommel een team van maximaal 5 personen bij elkaar. Inschrijven kan vanaf 19.30 bij de quizmaster. De quiz start om 20.30 Arjan van Steen