VrouwActief … november

Afgelopen dinsdag hebben wij een interessante presentatie gekregen over de Nieuwe Driemanspolder, de N3MP. Paul Hollander kwam ons uitleg geven over de opvang van het overtollige water, de zogenaamde piekberging. De werkzaamheden aan het uitlaatwerk zijn bijna afgerond, maar er is nog genoeg te doen. Gelukkig zijn er tot nu geen wellen tevoorschijn gekomen bij het boren, dat was een van de grote zorgen. Dan is het water niet meer of in ieder geval heel slecht te stoppen. Er is nu gestart met de bouw van een autobrug bij de Onder- en Bovenmeerweg, daar is een tijdelijke nieuwe splitsing. Het recreatieve deel komt wat verder bij Stompwijk vandaan te liggen. Bij Zoetermeer en bij Leidschenveen wordt een meer gerealiseerd met eilandjes die soms boven en soms onder water komen te staan. Hopelijk kunnen we er allemaal van genieten in de toekomst. Je kunt de ontwikkeling volgen via http://www.n3mp.nl Voor
geïnteresseerden is er op  28 november een inloopmiddag in de bouwkeet aan de Voorweg 135, van 13.00 tot 15.00 uur.

In december gaan we met Viva La France, een avond genieten van Franse specialiteiten. Voor € 25,- kun je inschrijven voor deze avond. Het begint om 19.00 uur, een uur eerder dan op de normale avonden. Houdt hier dus rekening mee! Er zijn al veel leden die zich aangemeld hebben dus het beloofd een drukke, maar ook heel gezellige avond te worden. Heb je jezelf nog niet opgegeven, doe het dan snel, want je wilt dit niet missen toch ?

Bestuur VrouwActief, Ria Luiten