‘Madame Cannibale’ te gast bij ‘Click Track’

Op woensdag 13 november tussen 21:00 en 22:00 uur zijn Jip de Winter & Babette Mollers te gast in Click Track.
Click Track zoekt niet alleen naar antwoorden op vele muziek-gerelateerde vragen, maar maakt in iedere uitzending ook veel ruimte voor talent. Woensdag 13 november is ‘Madame Cannibale’ te gast. Een nieuw talentvol zang- en gitaarduo bestaande uit gitarist Jip de Winter en zangeres Babette Mollers. Twee muzikanten die spontaan een duo zijn gaan vormen en een unieke combinatie blijken te zijn. Jip en Babette vertellen hoe dit tot stand is gekomen en spelen live hun repertoire.

‘Click Track’ is een programma van Ron van der Tuijn en Marian Pijnaker en om de week te beluisteren op woensdag tussen 21.00 en 22.00 uur via Midvliet FM. Click Track behandelt de ins & outs van de muziekindustrie van de eerste zangles tot het grote podium. Het programma is dé informatiebron voor elke muzikant.