VV/ZZ-KZ Zaalvoetbalkampioenschap 2020:

VV/ZZ-KZ Martijn Oudshoorn

De maand november is net begonnen. Na dagen met vorst, wind en regen lijkt nu echt de herfst te zijn begonnen. Voor organisatie VV/ZZ-KZ staat de 11e editie van het Stompwijkse Zaalvoetbalkampioenschap op het programma. Derhalve heeft de eerste vergadering al weer plaatsgevonden en zijn de voorbereidingen in volle vaart. Alles wordt in het werk gesteld om de komende 36e editie van het ‘’ZZ-toernooi’’ tot een sportief, gezellig en succesvol toernooi te laten verlopen.

De organisatie, bestaande uit 9 personen, ondersteund door vele vrijwilligers, kijkt dan ook erg uit naar het aantal inschrijvingen en is benieuwd naar de namen die alle teams weer gaan opgeven. Was het de afgelopen 35 edities dat met pen en papier nog werd ingeschreven op een inschrijvingsavond, deze editie echter wordt er een ware inschrijvingsweek georganiseerd! Deelnemende teams kunnen vanaf hun computer, laptop, ipad of mobiele telefoon hun team digitaal opgeven voor het ‘’WK Zaalvoetbal van Stompwijk’’. Contactpersonen en deelnemers van voorgaande edities worden vanuit organisatie VV/ZZ-KZ een digitaal inschrijvingsformulier toegezonden per email en het inschrijvingsgeld kan direct worden overgemaakt of een verantwoordelijke contactpersoon van een inschrijvend team krijgt op eigen verzoek een Tikkie toegestuurd. Martien Meiland zou zeggen: ‘’Wat goeeddd! ‘’

Vanaf maandag 11 november 08u00 tot en met vrijdag 15 november 23u00 kunnen de inschrijvingen worden doorgestuurd. Het streven is om de inschrijving te sluiten bij 32 deelnemende herenteams. Dus wie het eerste instuurt, wie het eerste maalt.. Bij de dames belooft het ook weer een spannend toernooi te worden, ook hier zijn wij benieuwd of er nog een nieuw team zich gaat inschrijven vanuit ons damesvoetbal-minded-dorp.

In januari en februari kunnen de deelnemers weer binnen de lijnen van Sporthal Meerhorst hun beste beentje voorzetten. Ik geef u alvast de data van de speelavonden: 4, 11, 25 januari, 1 februari en de finale avond zal plaatsvinden op 8 februari 2019.

Volgen nu nog wat huishoudelijke mededelingen. We willen iedereen wederom wijzen op de doelstellingen van het toernooi: Gezelligheid, Prestaties en Sportiviteit(GPS). Wij, als organisatie, zien dit ieder jaar als de 3 speerpunten van het toernooi. Ook op het dragen van sieraden gedurende de wedstrijden zal aandacht aan worden besteed, dit is namelijk iets wat ons en de EHBO-leden zorgen baart. Om het VV/ZZ-KZ toernooi weer tot een succes te kunnen maken is het ook belangrijk dat de deelnemers en aanhangers hun vreugde en frustratie kunnen vieren/uiten. Dit wordt meestal als eerste gedaan in de kantine onder het mom van een drankje en een hapje. Daarom zullen wij net als voorgaande jaren inschrijvende teams vragen om vrijwilligers door te geven die het leuk vinden een bardienst te draaien. Ook in de zaal zijn er diverse kleine taken, zoals bijvoorbeeld het scorebord bijhouden.

Derhalve zullen wij ook op dit gebied de inschrijvende teams vragen op het inschrijfformulier de namen te vermelden, welke vrijwillig ingepland kunnen worden. Deelnemers aan het toernooi dienen enige band te hebben met Stompwijk’92 of met de Stompwijkse gemeenschap. Wij willen verder met nadruk erop wijzen, dat alleen opgegeven spelers speelgerechtigd zijn voor het toernooi.

Alle teams zijn verplicht een deelnemerslijst in te leveren met minimaal 10 spelers. Een deelnemer dient 17 jaar of ouder te zijn of tijdens het toernooi 17 jaar te worden. Dit betekent dus voor dit jaar dat een deelnemer voor 8 februari 2003 geboren dient te zijn. Ter beoordeling of aan de gewenste regels is voldaan, dient op de deelnemerslijst naast de teamnaam, de naam van de deelnemer, geboortedatum en woonplaats vermeld te worden. Ook is het verplicht om een contactpersoon van het team en zijn/haar contactgegevens te vermelden. Het inschrijfformulier dient te zijn voorzien van het inschrijfgeld: €75,-. Dit dient dus tegelijkertijd te worden geregeld.

Gedurende het toernooi worden diverse foto’s en filmpjes gemaakt van de deelnemers. Heeft u hier als deelnemer bezwaar tegen, dan kunt u dit op het inschrijvingsformulier vermelden. Mocht u een nieuw deelnemend team willen inschrijven wat bij ons als organisatie nog niet bekend is, dan kunt u een email sturen naar kooman001@kpnmail.nl. of een bericht sturen op onze Facebook pagina. U krijgt dan per omgaande een inschrijvingsformulier toegestuurd. Ook kan dit emailadres of onze Facebook pagina gebruikt worden bij vragen en/of opmerkingen. Contactpersonen, deelnemers, houdt uw inbox in de gaten, u kunt een email verwachten!
U bent alvast van harte welkom op de speelavonden in januari en februari 2020!

Vrienden van VV/ZZ-spel

Met 61 deelnemers en zeer gelukkige winnaars kunnen we de afgelopen editie van het ‘Vrienden van VV/ZZ-spel’ als een groot succes beschouwen. Ook de komende editie is er voor iedereen weer de mogelijkheid om een gokje te wagen op de wedstrijden van het VV/ZZ-KZ toernooi 2020. Dus ben je ouder dan 12, en hou je van een beetje extra spanning? Kijk dan snel op www.vriendenvanvvzz.nl!