Samen lezen in een leeskring

Zaterdag 23 november is in de bibliotheek in Voorburg van 11.00 – 12.30 uur een inloop-ochtend over leeskringen. Als u lid wilt worden van een leeskring of als u een leeskring wilt starten, dan is deze ochtend hét uitgelezen moment.

Samen praten over boeken
Door u aan te sluiten bij een leeskring kunt u het hele jaar door praten over de boeken die u leest en over uw favoriete schrijvers. In een leeskring ontmoet u mensen die ook van boeken en lezen houden. Met elkaar praten over een boek leidt vaak tot andere inzichten over het boek. Afgezien van de gezelligheid is een ander leuk aspect van een leeskring dat u boeken en schrijvers ontdekt, die u zelf niet zo snel zou kiezen.

Van harte welkom
Kom zaterdag 23 november naar de bibliotheek in Voorburg en ontmoet andere mensen om samen een leeskring te vormen. U hoort wat er zoal komt kijken bij het opstarten van een leeskring. Medewerkers van de bibliotheek geven u handige tips. U bent van harte welkom. De toegang is gratis en u kunt zo binnenlopen. De koffie en thee staan klaar.