Dorpspunt, Dance, dance, dance!

De grote zaal was middelpunt van de dansbelangstelling afgelopen zondag. Voor de eerste keer in het Dorspunt. Een band, The Old Strangers uit Roelofarendsveen e.o. zorgde voor afwisselend repertoire. Leuke bijkomstigheid was dat oud Stompwijkers, die daar nu wonen met de band meekwamen. Zoals mijn zusje en haar man, veel zusjes en broers van Trees en Gerda die de bar voor hun rekening namen. Ook Willy Schouten- van Veen was met een deel van haar koor vertegenwoordigd. Zij zorgden voor een gezellig zang-intermezzo.

De Oude Vreemden waren van alle markten thuis, zoals country (met een échte Dolly Parton snik), gouwe ouwen en allerlei jaren 60-70-80 jaren. Er was veel animo en de voetjes gingen heerlijk van de vloer. Het optreden duurde van 2 tot 6 uur, met af en toe een korte pauze. Uit de zaal kwamen veel positieve reacties, dus ‘the Old Strangers’ worden nog een keer uitgenodigd. Waarschijnlijk komen zij in januari weer een gezellige middag verzorgen. Houdt de Dorpsketting in de gaten…..