Activiteiten in de bibliotheek:

Donderdag 14 november 20:00 – 22:00 uur
Theater Ludens, Voorburg
De Bibliotheek aan de Vliet heeft Bas Haring, volgens tijdschrift Living “de Jamie Oliver van de filosofie”, uitgenodigd om te spreken over Duurzaamheid. Veelvoorkomende vragen en onderwerpen die in de samenleving spelen omtrent duurzaamheid worden besproken. Hij doet dit op een frisse en toegankelijke manier om het begrijpelijk te maken voor iedereen.
“Ik spreek iedereen op dezelfde manier aan: kleuters, hoogleraren, pubers. Ik denk dat dat helpt zaken begrijpelijk te houden.” – Haring

Filosofische boekenwandeling rond thema ‘Verlangen’
Karlien van Haagen neemt u op vrijdag 15 november mee op een wandeling in Voorburg om u te laten beleven wat de natuur in u oproept als u mooie uitspraken leest van bekende schrijvers, dichters of filosofen. Het thema van de wandeling is ‘Verlangen’.

Wandelt u mee?
De wandeling is op vrijdag 15 november en begint om 10.30 uur vanuit de bibliotheek in Voorburg. Rond 12.30 uur bent u weer terug.

U kunt voor beide activiteiten een kaartje kopen op
www.bibliotheekaandevliet of aan de balie in de bibliotheek.