Wat een week, wat een week,

eerst zelf een heerlijk en mooi weekend met mijn ouderlijke gezin gehad. Dinsdag kregen Sharon en Jelmer een 3 kamer appartement aangeboden, woensdag kijken en vrijdag contract tekenen en as woensdag krijgen ze al de sleutel Woensdag Erwin vertrokken naar Engeland om daar op vrijdag en zaterdag een Spartan run te doen, waar hij bij elkaar ongeveer 100 obstakels moet doen in ongeveer 20 kilometer. En deze allemaal heeft volbracht en weer 2 medailles erbij.

En Leroy die met zijn stage baas mee mocht naar paleis Noordeinde wat hij ook wel bijzonder en spannend vond omdat je daar niet zomaar komt. Al met al een mooie, bijzondere en vernieuwend week. Ben blij en trots op en voor en met iedereen.

Erwin is niet vies van sportieve prestaties. Kijk bijgevoegde foto is van 21 oktober 2018, moe maar o zo voldaan. Hij is in een tijd van 3.49 uur over de streep gekomen. Wat een prestatie op zijn eerste hele marathon

Sonja Van Abswoude – Roeling