VrouwActief … oktober

Wat was het leuk en wat zijn we actief geweest afgelopen dinsdag in de Brasserie van de Bles. Met 40 vrouwen achter de Djembés en inspirator Nique Quentin van Dununba die ons allemaal al snel aan het werk zette. Even warm worden, maar al gauw klonk het al een beetje en aan het eind van de workshop ging het los en klonk het zelfs al heel goed. Gelukkig stond er buiten niemand om het geluid op te meten, want er werden aardig wat decibellen geproduceerd. Het was een super gezellige, muzikale avond en moe maar voldaan ging iedereen rond half elf/elf uur naar huis met een lach op het
gezicht en een paar warme handen van het slaan.

Volgende maand op 12 november is er een
lezing over de N3MP, oftewel, de Nieuwe Driemanspolder. Er verandert veel om ons heen en dan is het fijn om daar iets meer over te horen.

Bestuur VrouwActief
Ria Luiten