De Stompwijkse Huisartsenpraktijk

Sinds september werken er 3 nieuwe collega’s in De Stompwijkse Huisartsenpraktijk, hieronder stellen zij zich even voor:

Mijn naam is Caroline Veen, 33 jaar, en sinds 2 september gestart als huisarts in opleiding in de Stompwijkse Huisartspraktijk. Ik heb na mijn studie Geneeskunde, welke ik in 2013 afgerond heb, gewerkt bij de Interne Geneeskunde, op de Spoedeisende Hulp en in het verpleeghuis. Verder ben ik momenteel bezig met het afronden van een promotietraject bij de afdeling Hematologie van het Erasmus MC. Na deze ‘omzwervingen’ heb ik uiteindelijk besloten dat ik heel graag huisarts zou willen worden, en ben daarom begin september met veel plezier gestart met de opleiding tot huisarts verbonden aan het LUMC.
Ik heb het erg naar mijn zin in de praktijk, leer ontzettend veel van mijn twee opleiders en de patiënten en voel me enorm welkom. Ik vind de omgeving van Stompwijk prachtig, en de locatie van de praktijk heel erg bijzonder, zeker als dominees-kleindochter.
Geboren in Naarden, opgegroeid in Almere, gestudeerd in Amsterdam en nu sinds kort woonachtig in Berkel en Rodenrijs, samen met mijn vriend, waar we het ontzettend naar ons zin hebben!
In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn tweede grote passie, namelijk muziek. Ik speel sinds mijn negende jaar viool en sinds een aantal jaar altviool met enorm veel plezier. Absoluut hoogtepunt was het concert dat ik met het Almeers Jeugd Symfonie Orkest, waar ik jaren in meegespeeld heb, vorig jaar heb mogen geven in het Concertgebouw in Amsterdam ter ere van ons 30-jarig jubileum. Een grote droom die uit kwam! Verder hou ik van lezen, met name spannende boeken, creatief bezig zijn, en geniet ik enorm van het gezellig samen zijn met vrienden/vriendinnen.

Graag wil ik mij aan u voorstellen.
Ik ben Annelies Pannekoek, kom uit Leiden, en ben begin dit jaar begonnen met de opleiding doktersassistente. Vanaf begin september mag ik stage lopen bij de Stompwijkse Huisartsenpraktijk. Ook ben ik werkzaam op de poli van Swetterhage. Naast mijn opleiding en werk lees en wandel ik graag. Ook luister ik geregeld naar muziek. Ik word begeleid door Astrid en Patty, misschien hoort U mij binnenkort aan de telefoon!

Mijn naam is Hennie Reiling, 59 jaar oud en werk sinds 1 september als praktijk ondersteuner huisarts voor de geestelijk gezondheid zorg, afgekort POH-GGZ, in de Stompwijkse huisartsenpraktijk. Ik heb het er erg naar mijn zin en ben zeer warm ontvangen door mijn nieuwe collega’s.
Ik woon in Zoetermeer, samen met mijn partner hebben wij 4 kinderen en bijna 9 kleinkinderen. Na ruim 12 jaar als algemeen maatschappelijk werker te hebben gewerkt, heb ik de opleiding tot poh-ggz gedaan. Ruim 6 jaar geleden ben overgestapt naar de huisartsenpraktijk.
U kunt bij mij met verschillende problematieken terecht zoals; overgangsklachten, angsten en paniekreacties, depressie, werk gerelateerde klachten,burn-out, rouwverwerking, relatieproblematiek, levensfase vragen ed.
Mijn doel is om samen met u te onderzoeken hoe u weer in uw kracht komt te staan.
In Zoetermeer heb ik een eigen praktijk ‘Beleef het Moment’. Ik geef mindfulness trainingen en ben ACT-coach. ACT staat voor Acceptatie en Commitment Therapie, een nieuwe vorm van cognitieve gedragstherapie. Door speelse oefeningen en metavoren leer je beter om te gaan met de grillen van het leven die er nu eenmaal bij horen.
Mijn fiets gaat overal mee naar toe, tochten tot 80km is voor mij en mijn partner geen probleem. Mijn creatieve hobby’s zijn kleding maken, haken en breien en regelmatig zou u mij kunnen treffen met mijn verrekijker en telescoop om naar vogels te kijken in de polder.