De eerste Bingo in het Kulturhus is geslaagd!

We hebben er lang op gewacht met elkaar, maar de eerste Bingo in het Kulturhus is geslaagd wat ons betreft!!
Na uitleg van Leo Oliehoek hoe alles werkt, zijn we aan de slag gegaan. De tafels met leuke prijzen neergezet, de bar eens even goed bekeken hoe we die het beste kunnen gebruiken en vervolgens een mooie plek voor Lenie opgezocht waar ze de ballen kan laten draaien. Het is voor ons ook even wennen maar het is goed gekomen alles stond op tijd klaar. Nadat de eerste mensen binnenkwamen en iedereen een plekje had opgezocht hebben we weer een geslaagde bingo gehad. Het was wat warm maar dat weten we nu ook inmiddels te regelen.
Heb je zin in een gezellige avond kom dan maandag 14 oktober naar het Kulturhus. Vanaf 19:30 is de zaal open.

Namens Lenie, Lida, Frances en Annemieke