Welkom op het Bruggenfeest van 2019!

Zoals reeds is aangekondigd, wordt op zaterdagmiddag 28 september vanaf 16.00 uur het Bruggenfeest georganiseerd. Eerdere edities van dit feest waren een groot succes en vandaar dat het 2500ste nummer van de Dorpsketting aanleiding is geweest om de bruggen in ons lintdorp wederom centraal te stellen als symbool voor verbinding. Vele brugeigenaren hebben toegezegd hun brug open te stellen en deze voor de gelegenheid extra mooi te versieren. We hopen natuurlijk dat ook het weer meezit die dag zodat we met zijn allen kunnen genieten van een mooie nazomermiddag.

De burgemeester zal om 16.00 uur bij de kerk achter het kerkorgel het startsein geven voor het Bruggenfeest en vervolgens zullen er op verschillende plaatsen in het dorp allerlei activiteiten verzorgd worden. Bij het Kulturhus worden tafels en stoelen geplaatst waarvoor je je als club, buurt of groep vrienden kunt aanmelden indien je geen brug tot je beschikking hebt. Wij reserveren dan een plekje voor je zodat je een prachtig uitzicht hebt op de vele versierde bruggen.

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten van de activiteiten volgen er hier alvast een paar: het Shantykoor uit Zoeterwoude zal optreden, er is een sing-a-long en een akoestisch optreden, er kunnen kinderen geschminkt worden én loopt er een ballonnenartist rond. Maar hier kunnen natuurlijk altijd nog meer activiteiten bij, dus heb je iets in gedachten en zou je graag ergens op willen treden? Laat het ons dan weten en dan zorgen wij voor een mooi plekje.

Om ervoor te zorgen dat je tijdens het Bruggenfeest kunt eten en drinken wat je zelf lekker vindt, is het de bedoeling dat iedereen zijn eigen eten en drinken meeneemt. Na afloop blijft er zo geen rommel achter en zorgen we er samen voor dat het dorp netjes blijft. Suggesties voor optredens, aanmeldingen voor een tafel bij het Kulturhus of andere leuke ideetjes kun je mailen naar redactie@dorpsketting.nl. Wij hebben er zin in en zien jullie enthousiaste reacties graag uiterlijk zondag 22 september tegemoet!