Wat hebben we er naar uitgekeken

ons nieuw onderkomen voor de O.S.S., een afkorting voor Ouderen Soos Stompwijk. Nadat het bestuur vorige week de verhuizing van Dorpshuis naar het Kulturhus heeft verzorgd was het dinsdag 3 september een hele uitdaging om de tafels en stoelen zo neer te zetten dat wij onze kaartenmakers, onze rummikuppers en de tafels voor onze klaverjassers leden een warm welkom konden geven.

Na een welkomstwoord van het bestuur stichting Dorpshuis/Kulturhus was er voor onze leden wel een leuke verrassing. Zo kregen de leden op deze dag de drankjes van het bestuur stichting Kulturhus en van het bestuur Ouderen Soos Stompwijk kregen de leden een consumptiekaart ter waarde van €10,–
Dit om de leden tegemoet te komen in de veranderingen die er met de verhuizing naar het Kulturhus zijn. Zo kan het bestuur niet meer zelf de inkoop van de consumpties doen en zullen de leden hun drankjes, zoals koffie/thee, (€ 0,50) limonade (€ 0,75), bier en wijn (€ 1,—), zelf moeten betalen. Met deze verandering krijgen we er een prachtige ruimte voor terug, een ruimte met klimaatbeheersing waardoor de temperatuur altijd aangenaam zal zijn.
Het bestuur ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet en zal meer dan hun stinkende best doen om onze leden een gezellige middag te bezorgen.

Op maandag 14 oktober gaan de dames van de Ouderen Soos Stompwijk naar een modeshow bij Van de Linde mode in Hazerswoude Dorp. Graag nodig ik, namens het bestuur Ouderen Soos Stompwijk een ieder uit om mee te gaan.
Geef u as dinsdag op in het Kulturhus op bij één van de bestuursleden of bel Marianne op 0624632522.

Namens het bestuur,
Marianne